Lindby Wandlamp Zela, badkamerlamp met trekschakelaar – Lampen24

De Lindby Wandlamp Zela, badkamerlamp met trekschakelaar is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

24.90

SKU: 573499684016 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lindby Wandlamp Zela, badkamerlamp met trekschakelaar bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lindby Wandlamp Zela, badkamerlamp met trekschakelaar van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Verchroomde wandlamp Zela met praktische trekschakelaar Klein maar fijn – de glanzend chromen wandlamp Zela is een moderne badkamerverlichting die veelvoudig kan worden ingezet. Of het nu aan de zijkant van de wastafel is of direct boven de spiegel, met de praktische trekschakelaar wordt de lamp snel in- of uitgeschakeld. Daarbij kan de uit wit glas bestaande lampenkap gemakkelijk worden gedraaid en gekanteld, zodat een optimale uitlijning van het licht mogelijk is. De lamp kan nu specifiek worden gebruikt als verlichting om make-up bij aan te brengen of als indirect omgevingslicht.. Bestel de Lindby Wandlamp Zela, badkamerlamp met trekschakelaar nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lindby Wandlamp Zela, badkamerlamp met trekschakelaar – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart