Lindby Ronde plafondlamp Dilani voor de badkamer – Lampen24

De Lindby Ronde plafondlamp Dilani voor de badkamer is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

49.90

SKU: f12a622bbdd4 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lindby Ronde plafondlamp Dilani voor de badkamer bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lindby Ronde plafondlamp Dilani voor de badkamer van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Badkamerplafondlamp Dilani met verchroomde ring, IP44 Dilani is een plafondlamp met IP44 bescherming, die voornamelijk in de badkamer of een andere vochtige kamer moet worden gebruikt, omdat deze voldoende is afgedicht. De opalen kap van polycarbonaat is robuust en verdeelt het licht gelijkmatig, wat in een huiselijk effect resulteert. De verchroomde ring is modern en zorgt ook voor een visuele link naar de armaturen in de badkamer, zodat u Dilani perfect in badkamers kunt installeren.. Bestel de Lindby Ronde plafondlamp Dilani voor de badkamer nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lindby Ronde plafondlamp Dilani voor de badkamer – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart