Lindby Ronde badkamer plafondlamp Lennie – Lampen24

De Lindby Ronde badkamer plafondlamp Lennie is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

57.90

SKU: dfe0e806969a Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lindby Ronde badkamer plafondlamp Lennie bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lindby Ronde badkamer plafondlamp Lennie van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Witte badkamerplafondlamp Lennie van glasDe discrete plafondlamp van Lennie is vernikkeld, terwijl de rest van de plafondlamp gemaakt is van bol glas dat er heel harmonieus uitziet met zijn bolvorm. De badkamerplafondlamp is ontworpen om te worden bediend met een E27 lamp, en ook hier kun je gemakkelijk terugvallen op de energiezuinige en duurzame retrofitlampen met LED fittingen.. Bestel de Lindby Ronde badkamer plafondlamp Lennie nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lindby Ronde badkamer plafondlamp Lennie – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart