Lindby Lyss – LED badkamer plafondlamp met chromen rand – Lampen24

De Lindby Lyss – LED badkamer plafondlamp met chromen rand is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

96.90

SKU: 70c7c14f94c1 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lindby Lyss – LED badkamer plafondlamp met chromen rand bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lindby Lyss – LED badkamer plafondlamp met chromen rand van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Ronde LED badkamer plafondlamp met glazen kap en chromen rand Lyss is speciaal ontworpen voor gebruik in de badkamer, waar het als subtiele basis verlichting kan worden gebruikt. Het glanzende chromen frame valt een beetje op in het geheel, dat met zijn oppervlakte finish bij de meeste kranen in de badkamer past. Achter de licht gebolde glazen kap bevinden zich de energiebesparende LEDs in een uniforme verdeling, die een goede kamerverlichting mogelijk maken.. Bestel de Lindby Lyss – LED badkamer plafondlamp met chromen rand nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lindby Lyss – LED badkamer plafondlamp met chromen rand – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart