Lindby Flavi badkamer plafondlamp, Ø 23 cm, chroom – Lampen24

De Lindby Flavi badkamer plafondlamp, Ø 23 cm, chroom is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

36.90

SKU: 867f53938e51 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lindby Flavi badkamer plafondlamp, Ø 23 cm, chroom bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lindby Flavi badkamer plafondlamp, Ø 23 cm, chroom van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Ideaal voor gebruik in de badkamer: de plafondlamp Flavi met opaalwitte glazen kapWie er zeker van wil zijn dat hij een plafondlamp zonder aarzeling in de badkamer kan gebruiken, moet erop letten dat deze voorzien is van de beschermingsgraad IP44, zoals de plafondlamp Flavi. Het ontwerp van Flavi is in principe vrij eenvoudig en onopvallend modern. De opaalwitte kap van glas wordt aangevuld met een metalen ring – twee materialen die goed bij elkaar passen.. Bestel de Lindby Flavi badkamer plafondlamp, Ø 23 cm, chroom nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lindby Flavi badkamer plafondlamp, Ø 23 cm, chroom – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart