Lindby Alenia LED-badkamer- en spiegellamp, 120 cm – Lampen24

De Lindby Alenia LED-badkamer- en spiegellamp, 120 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

119.90

SKU: 9654a63ab66a Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lindby Alenia LED-badkamer- en spiegellamp, 120 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lindby Alenia LED-badkamer- en spiegellamp, 120 cm van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Alenia – moderne LED spiegellamp, ontworpen voor de badkamer De moderne LED-lamp Alenia is ontworpen voor het plaatsen boven spiegels in de badkamer of de toiletruimtes. Het heeft naar beneden stralende, ingebouwde LEDs die energiezuinig zijn en voldoende helderheid bieden met een warmwit, niet-verblindend licht. Of het nu gaat om het dagelijks kappen of scheren, de LED spiegellamp Alenia zorgt altijd voor de ideale verlichting. Het moderne ontwerp, dat een chroomoptiek heeft, past perfect in bijna elke ruimte.. Bestel de Lindby Alenia LED-badkamer- en spiegellamp, 120 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lindby Alenia LED-badkamer- en spiegellamp, 120 cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart