Ledino LED badkamer wandlamp Lind D met stopcontact – Lampen24

De Ledino LED badkamer wandlamp Lind D met stopcontact is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Ledino is snel bij u thuis bezorgd.

74.90

SKU: 9851fe9dc3fe Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Ledino LED badkamer wandlamp Lind D met stopcontact bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Ledino LED badkamer wandlamp Lind D met stopcontact van  Ledino is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Praktische Lind D LED wandlamp voor de badkamer De Lind D wandlamp straalt universeel wit licht uit dat wordt bediend via de schakelaar op de behuizing. Er is ook een stopcontact verborgen achter een verchroomd deksel – bijvoorbeeld voor een haardroger of scheerapparaat. De behuizing is van aluminium, de opalen diffuser van kunststof zorgt voor een homogene en brede lichtuitstraling naar voren. Ideaal, bijvoorbeeld boven de wandspiegel. – Beschermingsklasse: IP44. Bestel de Ledino LED badkamer wandlamp Lind D met stopcontact nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Ledino LED badkamer wandlamp Lind D met stopcontact – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart