Briloner Plafondlamp Tepel voor de badkamer IP44 E27 zwart – Lampen24

De Briloner Plafondlamp Tepel voor de badkamer IP44 E27 zwart is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Briloner is snel bij u thuis bezorgd.

26.90

SKU: c0fa5a7f1e12 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Briloner Plafondlamp Tepel voor de badkamer IP44 E27 zwart bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Briloner Plafondlamp Tepel voor de badkamer IP44 E27 zwart van  Briloner is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Minimalistisch opbouwarmatuur Tepel met spatwaterbeschermingTepel kan worden gebruikt als plafond- of wandarmatuur en kan niet alleen worden toegepast in droge woon- en recreatieruimten, maar ook in badkamers en spa’s (IP44). Het minimalistisch-moderne ontwerp van kunststof en metaal in een holle vorm die naar beneden taps toeloopt naar de lamphouder heeft geen kap nodig en kan daarom ideaal worden aangevuld met een decoratieve lichtbron.. Bestel de Briloner Plafondlamp Tepel voor de badkamer IP44 E27 zwart nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Briloner Plafondlamp Tepel voor de badkamer IP44 E27 zwart – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart