Spot-Light Vitar plafond inbouwlamp, hout, eik, 9,5 x 9,5cm, set van 3 – Lampen24

De Spot-Light Vitar plafond inbouwlamp, hout, eik, 9,5 x 9,5cm, set van 3 is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Spot-Light is snel bij u thuis bezorgd.

121.90

SKU: 389ad6a028ca Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Spot-Light Vitar plafond inbouwlamp, hout, eik, 9,5 x 9,5cm, set van 3 bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Spot-Light Vitar plafond inbouwlamp, hout, eik, 9,5 x 9,5cm, set van 3 van  Spot-Light is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Set van drie Vitar inbouwarmaturen voor het plafond De Vitar inbouwlamp is een inbouwarmatuur die niet alleen volledig voldoet aan technische verlichtingsaspecten, maar ook decoratieve doeleinden dient. De set bevat drie plafond inbouwlampen, elk inclusief een LED lamp met GU10 lampvoet. Dankzij het decoratieve houten frame van geolied eikenhout kan Vitar worden gebruikt om zeer esthetische accenten op het plafond te plaatsen. De downlight-inbouwarmatuur vormt een ideale aanvulling op woonruimtes als een natuurlijk element.. Bestel de Spot-Light Vitar plafond inbouwlamp, hout, eik, 9,5 x 9,5cm, set van 3 nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Spot-Light Vitar plafond inbouwlamp, hout, eik, 9,5 x 9,5cm, set van 3 – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart