Paulmann Whirl LED inbouwlamp 6W per 3-set rond – Lampen24

De Paulmann Whirl LED inbouwlamp 6W per 3-set rond is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

198.26

SKU: c22a181f9e24 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann Whirl LED inbouwlamp 6W per 3-set rond bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann Whirl LED inbouwlamp 6W per 3-set rond van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Whirl LED plafondinbouwarmatuur in basic set van 3, dimbaar Whirl is een basisset van 3 LED-inbouwarmaturen in elegant materiaal en hoogwaardige afwerking. De drie armaturen met gesatineerde afdekkingen en warmwitte LED-module voldoen aan de hoogste eisen inzake materiaalkwaliteit en design. Zij zijn vervaardigd van aluminium en acryl en zijn voorzien van een eenvoudige aansluiting met stekkerverbindingen. De helderheid van het warmwitte licht van de LED’s die in de drie armaturen zijn geïntegreerd, kan met veel in de handel verkrijgbare dimmers worden geregeld. – Dimbaar met universele dimmer (R, L, C). Bestel de Paulmann Whirl LED inbouwlamp 6W per 3-set rond nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann Whirl LED inbouwlamp 6W per 3-set rond – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart