Paulmann spot Nova vierkant, kantel-/dimbaar, wit – Lampen24

De Paulmann spot Nova vierkant, kantel-/dimbaar, wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

22.86

SKU: 2cdd1c73454c Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann spot Nova vierkant, kantel-/dimbaar, wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann spot Nova vierkant, kantel-/dimbaar, wit van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Vierkante LED-inbouwlamp Nova met IP23-beschermingsklasse Nova is een vierkante LED-schijnwerper die dankzij de IP23-bescherming tegen sproeinevel beschermd is. De spot kan eenvoudig met de borgveren in het plafond worden bevestigd en kan ook worden gecombineerd met andere spots door ze eenvoudig aan een individueel verlichtingssysteem te koppelen. Nova is uitgerust met een LED-lamp (GU10) met warmwitte verlichting, waarbij de lamp vervangen kan worden. De lichtbron kan 50° worden gedraaid en met een standaard lichtschakelaar in drie fasen worden gedimd.. Bestel de Paulmann spot Nova vierkant, kantel-/dimbaar, wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann spot Nova vierkant, kantel-/dimbaar, wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart