Paulmann Special Line inbouwlamp, 3.000 K – Lampen24

De Paulmann Special Line inbouwlamp, 3.000 K is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

38.90

SKU: c0fc4b1386e1 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann Special Line inbouwlamp, 3.000 K bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann Special Line inbouwlamp, 3.000 K van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

LED-inbouwlamp Special Line met IP65-bescherming en lamp Als decoratief verlichtingselement of als noodverlichting in gangen en trappen, is deze wandinbouwlamp Special Line ideaal. De lamp is gemaakt van polycarbonaat en kan met haar kleine minimale inbouwdiepte an slechts 2,3 cm worden gebruikt in elke standaard inbouwdoos met een diameter van 6 cm. Dankzij de IP65-bescherming is de lamp beschermd tegen waterstralen en kan ze ook in vochtige ruimtes en buiten worden geïnstalleerd. De permanent geïnstalleerde LED’s schijnen een warm wit licht in de kamer. Met de bijpassende decoratieve doppen is het tegelijkertijd verblindingsvrij en decoratief. Deze zijn verkrijgbaar via de accessoires.. Bestel de Paulmann Special Line inbouwlamp, 3.000 K nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann Special Line inbouwlamp, 3.000 K – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart