Paulmann Set van 3 led inbouwlampen Coin Slim, wit, IP23 – Lampen24

De Paulmann Set van 3 led inbouwlampen Coin Slim, wit, IP23 is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

94.90

SKU: 88db0e93ed75 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann Set van 3 led inbouwlampen Coin Slim, wit, IP23 bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann Set van 3 led inbouwlampen Coin Slim, wit, IP23 van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Set van 3 – Led inbouwspots Coin Slim in het wit, dimbaar en draaibaar Led downlight Coin Slim wordt geleverd in praktische set van 3 spots. Deze is geschikt als vervanging van lampen voor bestaande armaturen, alsmede voor de installatie. De spots kunnen worden verbonden met de aansluitdoos doormiddel van dubbele snelle klemmen die rechtstreeks op 230 V worden aangesloten en eenvoudig aaneengeschakeld worden door snelle klemmen zonder gereedschap. De energie-efficiënte led technologie zorgt voor een zeer laag stroomverbruik en doordat de led’s dimbaar zijn (met RC dimmer – niet inbegrepen), kan de helderheid aan elke situatie worden aangepast. Deze vlakke inbouwspots kunnen in plafonds worden gemonteerd met een holte van slechts 3 cm. De verchroomde spot kan 50° gedraaid worden.. Bestel de Paulmann Set van 3 led inbouwlampen Coin Slim, wit, IP23 nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann Set van 3 led inbouwlampen Coin Slim, wit, IP23 – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart