Paulmann Nova Mini LED module 2.700K 4W – Lampen24

De Paulmann Nova Mini LED module 2.700K 4W is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

17.27

SKU: e672155bce7c Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann Nova Mini LED module 2.700K 4W bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann Nova Mini LED module 2.700K 4W van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

LED-module Coin Nova mini 4 W met warmwitte lichtkleur Met deze LED-module Nova mini kunt u in een handomdraai overschakelen van 35mm-halogeenlampen naar energiebesparende LED’s. Er is geen extra transformator nodig en het licht kan worden gecombineerd met andere LED-modules uit de Nova miniserie zonder beperkingen in aantal. De LED-Coin wordt geleverd inclusief de aansluitdoos en de dubbele snelklem. De warme witte LED’s ondersteunen een huiselijke sfeer en zijn geschikt voor gebruik in woon- en slaapruimtes, maar ook in gangen of boven balies.. Bestel de Paulmann Nova Mini LED module 2.700K 4W nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann Nova Mini LED module 2.700K 4W – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart