Paulmann Nova LED inbouwspot per 3 rond star alu – Lampen24

De Paulmann Nova LED inbouwspot per 3 rond star alu is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

60.95

SKU: 2485c35c7c61 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann Nova LED inbouwspot per 3 rond star alu bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann Nova LED inbouwspot per 3 rond star alu van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Puristic LED-inbouwspot Nova, stijf, aluminiumkleurig, in set van 3 De Nova LED inbouwspot is gemaakt van aluminium en heeft een minimalistisch design. Het grijze frame omsluit de bijgeleverde LED Coin verlichting en laat het warm witte licht in een hoek van 100° stralen. Aangezien de verlichtingsinrichting van achteren wordt ingebracht, is geen borgring nodig. De spot is ontworpen voor directe 230V-aansluiting en kan dus als set aan elkaar worden gekoppeld. De bevestiging is ongecompliceerd met borgveren, wat betekent dat het plafond niet wordt beschadigd. Het zeer vlakke ontwerp maakt ook installatie mogelijk in ondiepe holtes van 30 tot 35 mm.. Bestel de Paulmann Nova LED inbouwspot per 3 rond star alu nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann Nova LED inbouwspot per 3 rond star alu – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart