Paulmann Nova LED inbouwspot, gezwenkt, alu – Lampen24

De Paulmann Nova LED inbouwspot, gezwenkt, alu is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

61.90

SKU: 5a1da91ba680 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann Nova LED inbouwspot, gezwenkt, alu bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann Nova LED inbouwspot, gezwenkt, alu van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Nova inbouwspots in set van 3 met permanent geïntegreerde LED’s Of het nu boven de tafel, in het woongedeelte of bij de ingang is, de Nova inbouwarmatuur zet moderne lichtaccenten en overtuigt door haar functionaliteit. De metalen armatuur wordt geleverd in een praktische set van 3 en is uitgerust met efficiënte LED-technologie, die zorgt voor een warm licht voor een huiselijke sfeer. Daarnaast kan de uitlijning van het licht door middel van een draaimechanisme worden aangepast aan de ruimtelijke omstandigheden. De inbouwarmatuur is zeer vlak en kan daarom ook in ondiepe spouwdieptes van 30 tot 35 mm worden geïnstalleerd. Bovendien kunnen meerdere lampen eenvoudig op elkaar worden aangesloten dankzij de 230V directe verbinding.. Bestel de Paulmann Nova LED inbouwspot, gezwenkt, alu nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann Nova LED inbouwspot, gezwenkt, alu – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart