Paulmann Nova LED inbouwspot, dimbaar, IP65, wit – Lampen24

De Paulmann Nova LED inbouwspot, dimbaar, IP65, wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

119.90

SKU: d0d29399c5bb Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann Nova LED inbouwspot, dimbaar, IP65, wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann Nova LED inbouwspot, dimbaar, IP65, wit van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Veelzijdig en functioneel – Nova LED-inbouwspots met IP65 Van het woongedeelte tot aan de badkamer creëert de Nova inbouwspot een sfeervolle ambiance, want dankzij IP65 kan hij in elke ruimte worden gebruikt. Met behulp van het geïntegreerde draaimechanisme kan de uitlijning van de grote lichtkegel optimaal worden aangepast. Bovendien kan de Nova inbouwarmatuur heel eenvoudig met klemveren worden gemonteerd, zonder de vervelende borgring. De armatuur is in deze set in drie uitvoeringen opgenomen, zodat grote oppervlaktes kunnen worden verlicht. Daarnaast zijn er drie GU10 LED-lampen inbegrepen, die een warm wit licht geven voor een gezellige sfeer en tegelijkertijd energiezuinig zijn. De lampen zijn geschikt voor 230V directe aansluiting en kunnen eenvoudig op elkaar worden aangesloten. – dimbaar met dimmer R+C voor elektronische transformatoren. Bestel de Paulmann Nova LED inbouwspot, dimbaar, IP65, wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann Nova LED inbouwspot, dimbaar, IP65, wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart