Paulmann Nova LED inbouwlamp per 3, star, wit – Lampen24

De Paulmann Nova LED inbouwlamp per 3, star, wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

55.95

SKU: d2069479343e Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann Nova LED inbouwlamp per 3, star, wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann Nova LED inbouwlamp per 3, star, wit van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Veelzijdige Nova LED-inbouwarmatuur in een set van 3 stuks De Nova inbouwarmatuur presenteert zich in een onopvallend design dat in bijna elke interieurstijl past. Bovendien zijn er geen grenzen aan de keuze van de ruimte, want dankzij IP44 laat Nova ook de badkamers schitteren. Het kleine armatuur is gemaakt van aluminium en is uitgerust met een vast ingebouwde LED, die zorgt voor een aangenaam warme verlichting. Drie van deze lampen zijn bij de levering inbegrepen, zodat de verlichting van grote oppervlakken zonder problemen mogelijk is. Met behulp van de borgveren is de installatie van de lampen zeer eenvoudig en zelfs in kleine holle ruimtes van 30 tot 35 mm is de installatie mogelijk. De armaturen kunnen worden aangesloten op 230 V en kunnen daarom eenvoudig en zonder beperkingen onderling worden gekoppeld.. Bestel de Paulmann Nova LED inbouwlamp per 3, star, wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann Nova LED inbouwlamp per 3, star, wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart