Paulmann LED-spot Nova rond, IP44, dimbaar, ijzer – Lampen24

De Paulmann LED-spot Nova rond, IP44, dimbaar, ijzer is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

19.95

SKU: dd59becb7668 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann LED-spot Nova rond, IP44, dimbaar, ijzer bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann LED-spot Nova rond, IP44, dimbaar, ijzer van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Ronde LED-Spot Nova met IP44-bescherming en 3-traps-dimmer De LED-inbouwlamp Nova is een ronde LED-spot die eenvoudig met klemveren in het plafond kan worden bevestigd. Zelfs bij een herhaaldelijke installatie en verwijdering blijft het plafond onbeschadigd. Een koppeling met andere spots is door een eenvoudige koppeling mogelijk en creëert een geweldig verlichtingsconcept. De spot is uitgerust met een verwisselbare GU10 LED-lamp en geeft warm wit licht naar beneden in de kamer. De geïntegreerde 3-staps-dimmer kan met een standaard lichtschakelaar worden geactiveerd en bediend. Nova is van alu gemaakt. De IP44-bescherming voorkomt het binnendringen van sproeiwater.. Bestel de Paulmann LED-spot Nova rond, IP44, dimbaar, ijzer nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann LED-spot Nova rond, IP44, dimbaar, ijzer – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart