Paulmann LED-spot Nova Coin vierkant, dimbaar, wit – Lampen24

De Paulmann LED-spot Nova Coin vierkant, dimbaar, wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

27.95

SKU: f657b3b64ad1 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann LED-spot Nova Coin vierkant, dimbaar, wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann LED-spot Nova Coin vierkant, dimbaar, wit van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Dimbaar, draaibaar, IP23-bescherming – de vierkante LED-inbouwlamp Nova Coin Nova Coin combineert een harmonieus ontwerp, hoge energie-efficiëntie en functionaliteit in een LED-inbouwlamp die in combinatie met andere spots kan worden gebruikt om een uniek verlichtingsconcept te creëren. De vierkante LED-spot is gemaakt van aluminium en wordt geleverd met een permanent geïnstalleerde LED-lichtbron. De lichtbron straalt warm wit licht uit in de kamer in een kantelbereik van 50° en via de geïntegreerde 3-traps-dimmer met elke standaard lichtschakelaar kan worden gedimd . De vlakke constructie van de spots maakt zelfs de installatie in kleine holtediepten van 3 tot 3,5 cm mogelijk. De plafondmontage wordt uitgevoerd met klemveren en beschermt het plafond tegen beschadiging, zelfs bij meervoudige installatie en verwijdering. De IP23-sproeiwaterbescherming voorkomt het binnendringen van vocht.. Bestel de Paulmann LED-spot Nova Coin vierkant, dimbaar, wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann LED-spot Nova Coin vierkant, dimbaar, wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart