Paulmann LED paneel Veluna 830 hoekig 19cm – Lampen24

De Paulmann LED paneel Veluna 830 hoekig 19cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

51.84

SKU: 7a5bbc6a94ff Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann LED paneel Veluna 830 hoekig 19cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann LED paneel Veluna 830 hoekig 19cm van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Vierkante LED-inbouwarmatuur Veluna met geïntegreerde 3-staps dimtechnologie De ingebouwde driestaps dimtechnologie via de normale wandschakelaar maakt het mogelijk om de helderheid van het LED-paneel te regelen zonder extra apparatuur. Deze functie kan worden gebruikt door meerdere malen op de knop te drukken. De geheugenfunctie onthoudt de laatste instelling tot de volgende inschakeling. Een hoogtepunt is ook de VariFix technologie, die aan de achterkant van de lamp werkt met behulp van schuifbare klemveren. Deze kunnen eenvoudig worden aangepast aan de verschillende maten van de montagegaten. Permanent geïnstalleerde, energiebesparende LED’s zorgen voor een gelijkmatig licht dankzij een opalen diffusor en de inbouwarmatuur wordt afgerond met een minimalistisch design dat discreet op de achtergrond blijft. De mogelijke toepassingen in woonkamers en kantoren zijn veelzijdig, vooral omdat de Veluna spatbescherming zelfs voor vochtige ruimtes kan worden gebruikt. – 3 dimniveaus 25 %, 50 %, 100. Bestel de Paulmann LED paneel Veluna 830 hoekig 19cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann LED paneel Veluna 830 hoekig 19cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart