Paulmann LED paneel Veluna 3.000K hoekig 18,5 cm – Lampen24

De Paulmann LED paneel Veluna 3.000K hoekig 18,5 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

41.90

SKU: b73f03a0df2f Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann LED paneel Veluna 3.000K hoekig 18,5 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann LED paneel Veluna 3.000K hoekig 18,5 cm van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Vierkant, frameloze LED-paneel Veluna voor veelzijdig gebruik Het LED-paneel Veluna laat de eigenaar door zijn veelzijdig gebruik de keuze: Veluna kan niet alleen als plafond- of wandlamp worden gebruikt, maar door de spatwaterdichte uitvoering is het paneel ook geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes. Dankzij het zeer gereduceerde, frameloze ontwerp neemt Veluna vrijwel geen deel aan de inrichting van de ruimte. De witte diffuser laat warm wit licht door de witte diffuser ontsnappen en zorgt voor een gelijkmatige verlichting. De combinatie van verschillende maten Velora is bijzonder voordelig, waardoor een harmonieus beeld ontstaat van het plafond of de wand. Traploos instelbare klemveren aan de achterzijde maken het mogelijk om inbouwarmaturen te vervangen door bestaande boorgaten, maar ook om nieuwe te installeren.. Bestel de Paulmann LED paneel Veluna 3.000K hoekig 18,5 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann LED paneel Veluna 3.000K hoekig 18,5 cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart