Paulmann Elegante LED inbouwlamp Whirl IP23 – Lampen24

De Paulmann Elegante LED inbouwlamp Whirl IP23 is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

93.95

SKU: 48c0b4b21f30 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann Elegante LED inbouwlamp Whirl IP23 bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann Elegante LED inbouwlamp Whirl IP23 van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Hoogwaardige LED inbouwlamp Whirl voor wand- en plafondmontage Deze inbouwlamp voldoet aan de hoogste standaarden op gebied van materiaal en vakmanschap en verfraait de moderne woonkamer op een elegante manier. Whirl is uiterst energie-efficiënt en biedt huiselijke warm licht met LED’s (lichtstroom 450 lm). De inbouwlamp is geschikt zowel voor montage in de wand als in het plafond. Als plafondverlichting beschikt ze over beschermingsklasse IP23 (weerstand tegen waternevel) en kan daardoor ook in de badkamer worden gebruikt. Levering incl. 6VA aandrijving.. Bestel de Paulmann Elegante LED inbouwlamp Whirl IP23 nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann Elegante LED inbouwlamp Whirl IP23 – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart