Paulmann Cole LED Spotlight, zwart-wit – Lampen24

De Paulmann Cole LED Spotlight, zwart-wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

29.95

SKU: 1c9167663439 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann Cole LED Spotlight, zwart-wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann Cole LED Spotlight, zwart-wit van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Inbouw-LED-plafondlamp Cole in zwart-witte uitvoering Het bijzondere aan de Cole inbouwarmatuur is dat de LED-lichtbron diep in het plafond is ingebouwd. Dit betekent dat het licht eerst het zwarte matte oppervlak raakt voordat het zacht en niet-verblindend wordt verspreid. Het resultaat is een stralingshoek van 110°. De spot kan in drie stappen worden gedimd met een normale wandschakelaar. Het is ook uitgerust met IP44-bescherming en is daarom ook geschikt voor gebruik in badkamers.. Bestel de Paulmann Cole LED Spotlight, zwart-wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann Cole LED Spotlight, zwart-wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart