Paulmann Cole LED Spotlight, zwart-wit, 3per set – Lampen24

De Paulmann Cole LED Spotlight, zwart-wit, 3per set is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

76.90

SKU: ec07a0bc540f Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann Cole LED Spotlight, zwart-wit, 3per set bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann Cole LED Spotlight, zwart-wit, 3per set van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Diep ingewerkte LED-inbouwarmatuur Cole in een set van 3 De LED-inbouwarmatuur Cole is gemaakt van roestvrij aluminium en is gehouden in klassieke zwarte en witte tinten. Het bijzondere eraan is dat de lichtbron diep in het plafond is weggewerkt, zodat er geen verblinding optreedt. Deze armatuur kan via een conventionele wandschakelaar in drie stappen worden gedimd en zorgt zo voor een gezellige sfeer. Elk van de drie in de set opgenomen inbouwspots straalt warm wit licht uit en is zuinig in stroomverbruik. Dankzij de beschermingsgraad IP44 kan deze praktische inbouwarmatuur ook zonder meer in een badkamer worden geïnstalleerd.. Bestel de Paulmann Cole LED Spotlight, zwart-wit, 3per set nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann Cole LED Spotlight, zwart-wit, 3per set – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart