Paulmann Cole LED Spotlight, goud-wit, 3per set – Lampen24

De Paulmann Cole LED Spotlight, goud-wit, 3per set is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

72.90

SKU: 6b3d527da676 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann Cole LED Spotlight, goud-wit, 3per set bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann Cole LED Spotlight, goud-wit, 3per set van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Dimbare LED-inbouwlamp Cole in set van 3 De Cole inbouwarmatuur in de drievoudige uitvoering is een echte blikvanger die de omgeving in warm en gezellig licht dompelt. De gouden kleurstelling zorgt voor heel bijzondere lichtaccenten. Het ingebouwde LED-licht scoort met zijn heldere helderheid en verbruikt weinig elektriciteit. De beschermingsklasse IP44 maakt ook het gebruik in een badkamer mogelijk. – dimbaar in 3 stappen via normale wandschakelaar. Bestel de Paulmann Cole LED Spotlight, goud-wit, 3per set nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann Cole LED Spotlight, goud-wit, 3per set – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart