Paulmann Calla zwenkbaar on/off 9cm 840 per 10 wit – Lampen24

De Paulmann Calla zwenkbaar on/off 9cm 840 per 10 wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

139.90

SKU: 6bf1e26e25a3 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann Calla zwenkbaar on/off 9cm 840 per 10 wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann Calla zwenkbaar on/off 9cm 840 per 10 wit van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Straalvaste LED-inbouwspot Calla in een set van 10 voor plafondmontage in buiten- en vochtige ruimtes Met Calla biedt Paulmann een meester in veelzijdigheid. Van buiten en vochtige ruimtes, verkoop- en kantoorruimtes tot badkamers en gangen in particuliere woonruimtes, de LED-inbouwarmatuur dient als effectieve en tegelijk optisch onopvallende lichtbron aan het plafond. Met het praktische 10-pack kunnen zelfs grotere kamers of ruimtes worden uitgerust. De module met de energiezuinige LED’s, omlijst door een cirkel van kunststof, bevindt zich in het midden en heeft een stralingshoek van 100° en kan in een bereik van 30° worden gedraaid. Het universele witte licht wordt verblindingsvrij uitgestraald door een matte afdekking. De inbouwspots kunnen rechtstreeks op de 230 V uitgang worden aangesloten en onderling worden verbonden.. Bestel de Paulmann Calla zwenkbaar on/off 9cm 840 per 10 wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann Calla zwenkbaar on/off 9cm 840 per 10 wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart