Paulmann 3-set spot Nova rond, kantel/dimbaar, alu – Lampen24

De Paulmann 3-set spot Nova rond, kantel/dimbaar, alu is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

59.98

SKU: 6dbb3146a5c0 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann 3-set spot Nova rond, kantel/dimbaar, alu bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann 3-set spot Nova rond, kantel/dimbaar, alu van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Kantelbaar en dimbaar in 3 stappen – LED-spot Nova in set van 3 Deze lampen maken het ontwerp van een individueel verlichtingsconcept mogelijk door de eenvoudige installatie in het plafond met borgveren en de koppeling van de individuele lampen met elkaar, waarbij de afstand tussen de lampen vrij kan worden gekozen. De spots zijn gemaakt van aluminium en voorzien van vervangbare LED-lampen met GU10-fitting. Dit straalt warm wit licht uit in de kamer, kan 50° worden gedraaid en met een standaard lichtschakelaar in drie fasen worden gedimd.. Bestel de Paulmann 3-set spot Nova rond, kantel/dimbaar, alu nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann 3-set spot Nova rond, kantel/dimbaar, alu – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart