Paulmann 3-set spot Nova Coin rond, kantelb., alu – Lampen24

De Paulmann 3-set spot Nova Coin rond, kantelb., alu is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

68.90

SKU: b83a2edd5373 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann 3-set spot Nova Coin rond, kantelb., alu bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann 3-set spot Nova Coin rond, kantelb., alu van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Nova Coin in een set van 3 – LED-spots met talrijke functies voor individueel lichtontwerp De inbouwlampen Nova Coin zijn zeer platte LED-spots die kunnen worden gebruikt in kleine holtediepten en die door borgringen worden vastgezet. Er wordt een uniek lichtconcept gecreëerd door de aaneenschakeling van de afzonderlijke spots op een zelfgekozen afstand. De Coins zijn gemaakt van aluminium en bevatten een LED-lamp die warm wit licht in een kantelbereik van 50° uitstraalt en een driestaps-dimmer heeft. De helderheidsregeling is mogelijk met in de handel verkrijgbare lichtschakelaars. De LED-spots Nova Coin combineren een harmonieus ontwerp, functionaliteit en een hoge energie-efficiëntie.. Bestel de Paulmann 3-set spot Nova Coin rond, kantelb., alu nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann 3-set spot Nova Coin rond, kantelb., alu – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart