Paulmann 3-set Slim Coin, kantelbaar, dimbaar, alu – Lampen24

De Paulmann 3-set Slim Coin, kantelbaar, dimbaar, alu is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

109.90

SKU: 5325adb9636c Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann 3-set Slim Coin, kantelbaar, dimbaar, alu bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann 3-set Slim Coin, kantelbaar, dimbaar, alu van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Dimbare en kantelbare LED-inbouwlamp Slim Coin in set van 3 Een grote functionaliteit en een breed aanbod van toepassingen worden door deze set van 3 Slim Coin premium LED inbouwlampen aangeboden. Ze hebben ronde LED-spots die zowel dimbaar als 50° kantelbaar zijn. De vaste LED’s geven hun licht af in de kamer en overtuigen met hun energie-efficiëntie en duurzaamheid. De dunne munten zijn zeer vlak gemaakt en kunnen daarom in kleine holten worden geïnstalleerd. De installatie aan het plafond is zonder gereedschap mogelijk omdat de afzonderlijke lampen aan elkaar worden gekoppeld met behulp van dubbele snelklemmen. Een individuele aanpassing van de helderheid is door koppeling aan een fase-afsnijddimmer van helder werklicht tot een comfortabele, feelgood-verlichting mogelijk. De LED-spots worden tegen waterspray beschermd dankzij de IP23-bescherming en door het gemonteerde beschermglas met een satijnen afwerking.. Bestel de Paulmann 3-set Slim Coin, kantelbaar, dimbaar, alu nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann 3-set Slim Coin, kantelbaar, dimbaar, alu – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart