ORION Inbouwlamp Feng Shui met Swarovski elementen goud – Lampen24

De ORION Inbouwlamp Feng Shui met Swarovski elementen goud is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Orion is snel bij u thuis bezorgd.

116.46

SKU: 0e0a59a2bf1f Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de ORION Inbouwlamp Feng Shui met Swarovski elementen goud bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De ORION Inbouwlamp Feng Shui met Swarovski elementen goud van  Orion is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Fonkelende inbouwlamp FENG SHUI als een echte blikvanger De fascinerende inbouwlamp FENG SHUI brengt een fonkelende glans in uw eigen huis. Op de 24-karaats vergulde plafondhouder uit metaal bevinden zich dunne, nauwelijks waarneembare draden, bolvormige Swarovski bergkristallen, die op verschillende hoogtes zijn opgehangen. In samenspel met de 50 Watt lamp ontstaan er adembenemende lichteffecten, die de hele kamer betoveren en gasten uitnodigen om te dromen. Een elegante lichtbron, die zoveel meer is dan alleen een lamp. Sinds 1948 werden exclusieve lampen geproduceerd door de Oostenrijkse fabrikant. Kenmerkend voor deze lampen zijn een hoogwaardige kwaliteit, eersteklas ontwerp,Oostenrijks vakmanschap en een lange levensduur. Daarnaast belooft de fabrikant, indien nodig, jarenlange beschikbaarheid van alle benodigde reserveonderdelen.. Bestel de ORION Inbouwlamp Feng Shui met Swarovski elementen goud nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: ORION Inbouwlamp Feng Shui met Swarovski elementen goud – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart