ORION 3-lichts inbouwspot MINAR met led, messing – Lampen24

De ORION 3-lichts inbouwspot MINAR met led, messing is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Orion is snel bij u thuis bezorgd.

51.72

SKU: 0a8645c8dd62 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de ORION 3-lichts inbouwspot MINAR met led, messing bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De ORION 3-lichts inbouwspot MINAR met led, messing van  Orion is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Led-inbouwspot MINAR overtuigt door de energiezuinige led-techniek en de afstelbare spot MINAR is vervaardigd uit aluminium spuitgietwerk en zorgt voor een onopvallende en functionele verlichting van woonruimtes. De afzonderlijke spots kunnen tot 30° worden gebogen, zodat ook afgelegen hoeken worden bereikt en een verlichtingsconcept op maat wordt gerealiseerd. Er is al een voorschakelapparaat geïntegreerd.. Bestel de ORION 3-lichts inbouwspot MINAR met led, messing nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: ORION 3-lichts inbouwspot MINAR met led, messing – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart