FARO BARCELONA LED downlight Fox Orientable, zwenkbaar – Lampen24

De FARO BARCELONA LED downlight Fox Orientable, zwenkbaar is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk FARO BARCELONA is snel bij u thuis bezorgd.

38.90

SKU: 8b16e61e0de5 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de FARO BARCELONA LED downlight Fox Orientable, zwenkbaar bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De FARO BARCELONA LED downlight Fox Orientable, zwenkbaar van  FARO BARCELONA is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Fox Orientable – zwenkbare inbouwarmatuur Of het nu gaat om moderne woonkamers of werkruimten, de LED downlight Fox Orientable is een praktische inbouwarmatuur voor plafonds die de ruimte verlicht met een aangenaam en warm wit licht. De ingebouwde LED’s stralen het licht uit in een stralingshoek van 25° en kunnen gemakkelijk worden gedraaid en versteld. De inbouwarmatuur Fox Orientable is een even praktische als functionele downlight, die bijna overal een plaats vindt.. Bestel de FARO BARCELONA LED downlight Fox Orientable, zwenkbaar nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: FARO BARCELONA LED downlight Fox Orientable, zwenkbaar – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart