Fabbian Verchroomde LED inbouwspot Tools – Lampen24

De Fabbian Verchroomde LED inbouwspot Tools is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Fabbian is snel bij u thuis bezorgd.

404.90

SKU: c8ce9a5614c8 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Fabbian Verchroomde LED inbouwspot Tools bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Fabbian Verchroomde LED inbouwspot Tools van  Fabbian is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Verstelbare Tools design inbouwarmatuur met warmwitte LED’sDe halfronde behuizing van het zichtbare deel van de Tools LED inbouwarmatuur is gemaakt van glanzend verchroomd metaal, terwijl de meegeleverde inbouwdoos gemaakt is van hittebestendig en slijtvast kunststof. De metalen behuizing kan in alle richtingen worden gedraaid, zodat objecten of specifieke delen van de ruimte met de Tools LED inbouwarmatuur kunnen worden verlicht. De stralingshoek van de LED’s is 34°. De benodigde driver wordt niet meegeleverd, maar moet apart worden besteld via de accessoires.. Bestel de Fabbian Verchroomde LED inbouwspot Tools nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Fabbian Verchroomde LED inbouwspot Tools – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart