ELC Dakarra downlight 10/set, GU10 Ø8,3cm nikkel – Lampen24

De ELC Dakarra downlight 10/set, GU10 Ø8,3cm nikkel is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk ELC is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 88d3e11aaab6 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de ELC Dakarra downlight 10/set, GU10 Ø8,3cm nikkel bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De ELC Dakarra downlight 10/set, GU10 Ø8,3cm nikkel van  ELC is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Dakarra-inbouwlamp in een praktische set van 10 in nikkel-look De Dakarra-downlight wordt geleverd in een praktisch pakket van 10 stuks, wat het voordeel heeft dat het ook kan worden gebruikt om grotere delen van de ruimte goed te verlichten. Het inbouwarmatuur heeft een klassieke ronde vorm en is voorzien van een neutrale, matte nikkel afwerking. Daarom kan het in bijna elke kamer en elk interieur worden geïntegreerd zonder opdringerig te zijn. Het licht wordt direct naar beneden uitgestraald, zodat verblinding wordt vermeden.. Bestel de ELC Dakarra downlight 10/set, GU10 Ø8,3cm nikkel nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: ELC Dakarra downlight 10/set, GU10 Ø8,3cm nikkel – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart