BEGA Accenta wandinbouw rond ring wit 315lm – Lampen24

De BEGA Accenta wandinbouw rond ring wit 315lm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk BEGA is snel bij u thuis bezorgd.

179.90

SKU: 5eb6c8b9b58a Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de BEGA Accenta wandinbouw rond ring wit 315lm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De BEGA Accenta wandinbouw rond ring wit 315lm van  BEGA is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Kleine LED-inbouwarmatuur Accenta met ronde lichtuitstraling en frameloze vormgeving Accenta is een compacte oplossing voor wanduitsparingen met een kleine diameter. De robuuste behuizing is gemaakt van spuitgegoten zink, het deksel is gemaakt van opaal veiligheidsglas en de ring aan de zijkant is gemaakt van metaal. Het warme witte licht is gebroken en zorgt voor een witte, gelijkmatige verlichting. Zo zorgt Accenta voor een aangename verlichting, bijvoorbeeld voor de oriëntatie op trappen. De discrete, moderne vormgeving past zowel in privé-levensruimtes als in openbare gebouwen of hotels. De LED-inbouwarmatuur is snel en eenvoudig te installeren, omdat deze in standaardopeningen voor standaard schakel-/apparaatcontactdozen kan worden gestoken; hij wordt geleverd inclusief een spouwdoosje. Het bedrijf BEGA uit het Sauerland biedt kwaliteit op hoog niveau. Met bijna 70 jaar ervaring in de verlichtingsindustrie biedt BEGA eersteklas armaturen voor bijna alle gebieden van de binnen- en buitenarchitectuur. Hun kenmerk is het eenvoudige, elegante ontwerp en de uitstekende afwerking van de materialen. Het bedrijf, dat zijn hoofdkantoor heeft in Menden, Duitsland, ontwerpt zijn eigen LED-modules in zijn eigen onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling.. Bestel de BEGA Accenta wandinbouw rond ring wit 315lm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: BEGA Accenta wandinbouw rond ring wit 315lm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart