Arcchio LED downlight Jyra, wit, 2.700K – Lampen24

De Arcchio LED downlight Jyra, wit, 2.700K is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

48.90

SKU: d4ac0a290412 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio LED downlight Jyra, wit, 2.700K bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio LED downlight Jyra, wit, 2.700K van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Moderne Jyra LED downlight in wit met warmwitte lichtkleur De Jyra LED downlight in een rond design en witte lichtkleur is de perfecte keuze voor iedereen die zijn huis een modern tintje wil geven. Met een lichttemperatuur van 2.700K creëert het energiezuinige LED licht een aangename sfeer in de woonkamer, studeerkamer of hal. Dankzij de beschermingsgraad IP65 is de downlight ook geschikt voor buitengebruik. De geïntegreerde LED downlight is permanent geïnstalleerd, een dimmer is niet inbegrepen, maar de downlight kan worden gedimd door deze te combineren met een fase afsnijdimmer (niet inbegrepen). De Arcchio LED downlight is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook energiezuinig en duurzaam.. Bestel de Arcchio LED downlight Jyra, wit, 2.700K nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio LED downlight Jyra, wit, 2.700K – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart