Arcchio LED downlight Aryx, zwart, 4.000K – Lampen24

De Arcchio LED downlight Aryx, zwart, 4.000K is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

33.90

SKU: 2cac16e5e797 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio LED downlight Aryx, zwart, 4.000K bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio LED downlight Aryx, zwart, 4.000K van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Zwarte LED downlight Aryx in rond design gemaakt van gegoten aluminium De LED downlight Aryx in elegant zwart is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar moderne verlichting met energiebesparend licht. Dankzij de geïntegreerde LED lichtbron gaat de downlight bijzonder lang mee. De beschermingsgraad van IP65 maakt hem ook ideaal voor gebruik in de woonkamer, studeerkamer, hal of buitenruimte. Een dimmer is niet inbegrepen, maar Aryx kan worden gedimd met een externe fase afsnijdimmer.. Bestel de Arcchio LED downlight Aryx, zwart, 4.000K nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio LED downlight Aryx, zwart, 4.000K – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart