Arcchio LED downlight Aryx, wit, 3.000K – Lampen24

De Arcchio LED downlight Aryx, wit, 3.000K is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

33.90

SKU: 9bd30ead6d97 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio LED downlight Aryx, wit, 3.000K bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio LED downlight Aryx, wit, 3.000K van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Perfect voor binnen- en buitengebruik, de Aryx LED downlight De Aryx LED downlight met zijn ronde design en witte kleur is de perfecte keuze voor elke moderne kamer. Met een lichttemperatuur van 3.000K geeft hij een aangenaam en energiezuinig licht dat ideaal is voor woonkamers, studeerkamers/kantoren en gangen. De beschermingsgraad van IP65 maakt de downlight een ideale keuze voor gebruik binnen en buiten. De dimmer is niet inbegrepen, maar de Aryx kan worden gedimd met een externe fase afsnijdimmer.. Bestel de Arcchio LED downlight Aryx, wit, 3.000K nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio LED downlight Aryx, wit, 3.000K – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart