Arcchio downlight Zyron, wit, Ø 8,2 cm – Lampen24

De Arcchio downlight Zyron, wit, Ø 8,2 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

9.90

SKU: 156d0f8590eb Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio downlight Zyron, wit, Ø 8,2 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio downlight Zyron, wit, Ø 8,2 cm van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Zyron 1-lamp downlight van spuitgietaluminium in wit Met deze spot geef je je interieur een bijzonder gezellige sfeer. Het uitstekende ontwerp van de armatuur past perfect in je kamer en straalt aangenaam licht uit voor een geweldige sfeer. De lamp biedt de mogelijkheid om de lichtsterkte aan te passen aan je stemming met behulp van een externe dimmer (niet inbegrepen). Met deze lamp kies je voor eersteklas kwaliteit van het merk Arcchio. De Lamp komt prachtig tot zijn recht in je omgeving en creëert een gezellige sfeer. Je kunt in deze inbouwlamp lampen met een GU10 lampvoet gebruiken. De lamp is een veilige manier om je kamers te spotten. Je vier muren worden sfeervol verlicht met deze Lamp – Kan 30° gedraaid worden. Bestel de Arcchio downlight Zyron, wit, Ø 8,2 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio downlight Zyron, wit, Ø 8,2 cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart