Arcchio Davin inbouwspot, cilinder, wit – Lampen24

De Arcchio Davin inbouwspot, cilinder, wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 18c80c02e6c5 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Davin inbouwspot, cilinder, wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Davin inbouwspot, cilinder, wit van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Discrete inbouwspot Davin in het wit De Davin-inbouwarmatuur is door zijn eenvoudige en ronde vorm universeel toepasbaar. Met zijn compacte afmetingen past hij in bijna elke ruimte en is hij, in tegenstelling tot een uitstekende wandlamp, een ruimtebesparende lichtbron. De behuizing is gemaakt van aluminium en heeft een aangename witte kleur. Door het plaatsen van een GU10 lamp genereert het armatuur voldoende licht om een mooi figuur in de gang, de woonkamer of de slaapkamer te snijden. Het kan ook worden gebruikt voor de verlichting van commerciële gebouwen. Het kan gemakkelijk worden gecombineerd met andere armaturen uit de serie, maar zorgt ook voor een betrouwbare verlichting op zich. Een schroefloze aansluitklem maakt het aansluiten van de armatuur snel en gemakkelijk. Er is geen gereedschap nodig, want er is een professioneel en hoogwaardig insteeksysteem beschikbaar. Er is de mogelijkheid van doorvoerbedrading.. Bestel de Arcchio Davin inbouwspot, cilinder, wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Davin inbouwspot, cilinder, wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart