Draaibare LED inbouwlamp Bert, nikkel, 3 per set – Lampen24

De Draaibare LED inbouwlamp Bert, nikkel, 3 per set is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Briloner is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: a0d6c8866579 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Draaibare LED inbouwlamp Bert, nikkel, 3 per set bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Draaibare LED inbouwlamp Bert, nikkel, 3 per set van  Briloner is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Mat nikkelkleurige LED inbouwarmatuur Bert, zwenkbaar Bert is in alle opzichten een zeer praktische inbouwspot. De interne spots zijn zwenkbaar, zodat het warmwitte licht in verschillende richtingen kan worden gericht. De draaibare elementen worden omlijst door een vaste ring in mat nikkel-look, die Bert een moderne uitstraling geeft. De kleurweergave-index van de armaturen is Ra >= 80, en de inbouwdiameter van 3 cm is uitzonderlijk klein. En alsof deze voordelen nog niet genoeg zijn, zijn de spots ook dimbaar, zodat de lichtsterkte ook naar wens kan worden geregeld. – Geen transformator nodig Om de inbouwarmaturen huiselijker te maken, kunt u gebruik maken van diffusors, die verkrijgbaar zijn als accessoire (art.nr. 1510297).. Bestel de Draaibare LED inbouwlamp Bert, nikkel, 3 per set nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Draaibare LED inbouwlamp Bert, nikkel, 3 per set – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart