Trio Lighting Boog vloerlamp Argentina, messing – Lampen24

De Trio Lighting Boog vloerlamp Argentina, messing is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De booglamp van het merk Trio Lighting is snel bij u thuis bezorgd.

317.86

SKU: 88b2fe19b27f Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Trio Lighting Boog vloerlamp Argentina, messing bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Trio Lighting Boog vloerlamp Argentina, messing van  Trio Lighting is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Booglamp Argentina met voetschakelaar Die booglamp Argentina is gemaakt van metaal en staat op een ronde voet in zwart met een marmerpatroon. Het frame en de kap zijn geschilderd in een messingkleur. De bovenkant van de kap is voorzien van een zeefachtige diffuser. Argentina wordt geleverd zonder lamp, dus het lichteffect kan worden aangepast door een geschikte E27 lamp te kiezen. Geschikte E27 lampen zijn apart verkrijgbaar via de accessoires. Deze booglamp kan gemakkelijk worden in- en uitgeschakeld met de voetschakelaar die in het snoer is geïntegreerd.. Bestel de Trio Lighting Boog vloerlamp Argentina, messing nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Trio Lighting Boog vloerlamp Argentina, messing – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart