midgard AYNO XL vloerlamp grijs/grijs 3.000K – Lampen24

De midgard AYNO XL vloerlamp grijs/grijs 3.000K is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De booglamp van het merk midgard is snel bij u thuis bezorgd.

1,199.83

SKU: c5eab9b879a8 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de midgard AYNO XL vloerlamp grijs/grijs 3.000K bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De midgard AYNO XL vloerlamp grijs/grijs 3.000K van  midgard is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Bijzonder hoge AYNO LED vloerlamp in variabele boogvorm, voorzien van dimmerMet haar enorme hoogte, aanpasbaarheid en moderne vormgeving is de AYNO vloerlamp een eigentijdse blikvanger voor grote ruimtes, zowel in particuliere als in commerciële/openbare ruimtes.Het idee om met een richtbare constructie richtbaar licht te bereiken is al ongeveer een eeuw oud. Het ontstond bij de ingenieur Curt Fischer (1890 – 1956), die ook naam maakte als oprichter van de armaturenfabrikant midgard. Dit bedrijf is vandaag de dag nog steeds verantwoordelijk voor de hoogwaardige afwerking van de armaturen op locaties in Duitsland. Met de serie AYNO overspant de industrieel ontwerper Stefan Diez een boog tussen het gevestigde idee van richtbaar licht en modern design – niet alleen in figuurlijke zin.Kenmerkend voor AYNO is de arm van glasvezel die ontspringt aan een basis van staal met een ronde voet en een verticale frame-arm. De arm staat aanvankelijk verticaal door de inherente spanning en kan naar beneden worden gekanteld door twee stelringen te bewegen – wat gepaard gaat met het spannen van de textielkabel. Hierdoor verandert de AYNO vloerlamp in een booglamp. De kegelvormige kop van gerecycled polycarbonaat/ABS-kunststof biedt met zijn draaibaarheid nog een mogelijkheid tot aanpassing. Achter een gestructureerde kap bevindt zich een hoogwaardige LED-module die overtuigt door een uitstekende kleurweergave (CRI ≥ 95) en minimale verblinding (UGR ≤ 12). In geval van een defect kan hij dankzij de bajonetsluiting zonder gereedschap worden verwijderd. Voor de bediening heeft AYNO een dimschakelaar op de insteekkabel. – Winnaar van de Duitse duurzaamheidsprijs Design 2020. Bestel de midgard AYNO XL vloerlamp grijs/grijs 3.000K nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: midgard AYNO XL vloerlamp grijs/grijs 3.000K – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart