MARKET SET Cosiness boog-vloerlamp Ø 68cm – Lampen24

De MARKET SET Cosiness boog-vloerlamp Ø 68cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De booglamp van het merk MARKET SET is snel bij u thuis bezorgd.

668.01

SKU: be743b43896d Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de MARKET SET Cosiness boog-vloerlamp Ø 68cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De MARKET SET Cosiness boog-vloerlamp Ø 68cm van  MARKET SET is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Elegante lichtbron met een interessante mix van materialen – Cosiness boogvloerlampMet de Cosiness vloerlamp experimenteert het Franse designlabel Market Set met een combinatie van verschillende elementen. Cosiness is ontworpen in de vorm van een klassieke booglamp. De ronde, elegante voet is gemaakt van licht marmer en draagt een hoog, gebogen metalen frame, dat er modern uitziet door zijn chromen afwerking en waarmee zowel de hoogte als de projectie kan worden aangepast. De kap van wit katoenen bouclétextiel, die in het midden cilindrisch en aan de boven- en onderkant taps toeloopt, is gezellig en huiselijk.. Bestel de MARKET SET Cosiness boog-vloerlamp Ø 68cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: MARKET SET Cosiness boog-vloerlamp Ø 68cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart