Luceplan Lady Costanza vloerlamp D13E I, zwart – Lampen24

De Luceplan Lady Costanza vloerlamp D13E I, zwart is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De booglamp van het merk Luceplan is snel bij u thuis bezorgd.

1,152.83

SKU: e78080e6bfbc Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Luceplan Lady Costanza vloerlamp D13E I, zwart bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Luceplan Lady Costanza vloerlamp D13E I, zwart van  Luceplan is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Zwarte booglamp Lady Costanza van Luceplan Volledig in het zwart is de gebogen lamp Lady Costanza, die met zijn kleurstelling een bijzonder stijlvolle indruk achterlaat. Het aluminium frame is uitgerust met een telescopisch apparaat dat een hoogteverstelling van 217 tot 250 cm mogelijk maakt. De elegante, conisch gevormde tint is gemaakt van polycarbonaat en is gezeefdrukt. Costanza is een serie lampen die al in 1986 door Paola Rizzatto is ontworpen en sindsdien een grote populariteit geniet. 20 jaar later werd het Lady Costanza-model toegevoegd.. Bestel de Luceplan Lady Costanza vloerlamp D13E I, zwart nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Luceplan Lady Costanza vloerlamp D13E I, zwart – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart