Luceplan Lady Costanza vloerlamp D13E D, zwart – Lampen24

De Luceplan Lady Costanza vloerlamp D13E D, zwart is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De booglamp van het merk Luceplan is snel bij u thuis bezorgd.

1,189.44

SKU: 3ecbd724c54f Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Luceplan Lady Costanza vloerlamp D13E D, zwart bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Luceplan Lady Costanza vloerlamp D13E D, zwart van  Luceplan is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Zwarte booglamp Lady Costanza met dimmer en telescopische arm Van top tot teen in het zwart presenteert zich de booglamp Lady Costanza van Luceplan. Voor zo’n ruimteverslindende lamp is het verbazingwekkend sierlijk. De basis en de staven zijn gemaakt van aluminium, de kleur van polycarbonaat. In de paal is een telescopisch apparaat ingebouwd, dat een hoogteverstelling van 217 tot 250 cm mogelijk maakt. Door de 360 graden rotatie van de paal kan de gebruiker de lamp op een uiterst flexibele manier gebruiken. De helderheid kan ook worden aangepast aan de omstandigheden. In de stang die aan de onderkant van het scherm uitsteekt, bevindt zich een aanraakdimmer. De Costanza-serie lampen is een ontwerp van Paolo Rizzatto, die al in 1986 de eerste modellen ontwikkelde. Het jarenlange succes van de serie heeft geleid tot de toevoeging van verschillende modellen in 2008, waaronder Lady Costanza.. Bestel de Luceplan Lady Costanza vloerlamp D13E D, zwart nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Luceplan Lady Costanza vloerlamp D13E D, zwart – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart