Jieldé Loft C1260 boogvloerlamp, rood – Lampen24

De Jieldé Loft C1260 boogvloerlamp, rood is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De booglamp van het merk Jieldé is snel bij u thuis bezorgd.

990.80

SKU: 47b1179f1e37 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Jieldé Loft C1260 boogvloerlamp, rood bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Jieldé Loft C1260 boogvloerlamp, rood van  Jieldé is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Zolder C1260 boogvormige vloerlamp – Industrieel design made in France De Loft C1260 metalen vloerlamp is een welkome tegenstelling tot de klassieke, bekende booglampen, want zelfs met zijn kleine, halfronde lampkop bereikt hij grote effecten in het woongedeelte. De armatuurkop is omgeven door een handgreep die de exacte positionering van de lichtkegel vergemakkelijkt en tegelijkertijd het industriële ontwerp van de vloerlamp benadrukt. De gebogen behuizing is voorzien van drie scharnierpunten waarmee de armatuur individueel kan worden uitgelijnd. Het ontwerp wordt afgerond met een brede lampvoet die zorgt voor een veilige stand. De booglamp is van top tot teen gemaakt van metaal en is zorgvuldig met de hand gemaakt door de Franse lampenfabrikant Jieldé. Alle Jieldé lampen zijn voorzien van een genummerde badge, die hen identificeert als uniek en origineel.. Bestel de Jieldé Loft C1260 boogvloerlamp, rood nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Jieldé Loft C1260 boogvloerlamp, rood – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart