Ideallux Booglamp Daddy met stoffen kap, zwart – Lampen24

De Ideallux Booglamp Daddy met stoffen kap, zwart is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De booglamp van het merk Ideallux is snel bij u thuis bezorgd.

404.90

SKU: 9e3c1dcde1fe Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Ideallux Booglamp Daddy met stoffen kap, zwart bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Ideallux Booglamp Daddy met stoffen kap, zwart van  Ideallux is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Statige booglamp Papa met textiele kap De vloerlamp Papa is zeer uitgebreid en opvallend groot. De stabiele metalen voet zorgt voor de nodige ondersteuning van het gebogen frame in het bovenste gedeelte. Aan het einde hangt de schaduw, die bedekt is met stof en een aangename sfeer creëert door zacht, niet-verblindend licht. De directe lichtbundel naar beneden wordt over de gehele diameter van de lampenkap uitgestraald en werpt zo een gelijkmatige lichtkegel naar beneden. Dit maakt papa ideaal voor het verlichten van de gezellige leeshoek en zorgt ook voor een aangename sfeerverlichting in de kamer.. Bestel de Ideallux Booglamp Daddy met stoffen kap, zwart nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Ideallux Booglamp Daddy met stoffen kap, zwart – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart