Forestier Carpa vloerlamp, zwart, hoogte 200 cm – Lampen24

De Forestier Carpa vloerlamp, zwart, hoogte 200 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De booglamp van het merk Forestier is snel bij u thuis bezorgd.

1,399.90

SKU: aba92c0de4d0 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Forestier Carpa vloerlamp, zwart, hoogte 200 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Forestier Carpa vloerlamp, zwart, hoogte 200 cm van  Forestier is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Vrijdragende design vloerlamp Carpa met beweegbare kap Opgevat als een booglamp, inspireert de grootframe vloerlamp Carpa vooral door haar buitengewone design. De ontwerpster Jette Scheib houdt van geometrische vormen en gebruikt traditionele materialen om dergelijke draadconstructies te maken. Zij is ervan overtuigd dat elk meubelstuk, hoe mooi ook, nooit volledig tot zijn recht komt zonder de juiste verlichting en daarom ontwerpt zij functionele producten met de kracht om welzijn te creëren. Met Carpa is zij daarin geslaagd – de platte, grote kap die naar beneden opengaat, is een vlechtwerk van draad en katoen. De onmiskenbare vorm zorgt voor sfeervol licht, waarvan het effect wordt beïnvloed door weloverwogen details. Onder de te gebruiken lamp bevindt zich een schaal die wordt vastgehouden door fijne stokjes, waarin in het midden een gat is aangebracht en die naar beneden is gebogen. Hierdoor kan het licht gericht en punctueel in de richting van het vloeroppervlak ontsnappen, maar wordt het ook door het metalen oppervlak weerkaatst en naar boven teruggekaatst, waar het door de fijne mazen van het katoenweefsel ontsnapt en betoverende patronen in de ruimte tekent. De stevige, ronde voet houdt de vrijdragende, sierlijke arm vast en zorgt voor de nodige stabiliteit. Het zwarte uiterlijk past compromisloos in talrijke interieurstijlen en verrijkt woonruimten met een decoratief en praktisch verlichtingsobject dat ook achter een grote bank een plaats vindt. Hij wordt moeiteloos bediend via een voetschakelaar.. Bestel de Forestier Carpa vloerlamp, zwart, hoogte 200 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Forestier Carpa vloerlamp, zwart, hoogte 200 cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart